Stustustudio

View this post on Instagram

Tee työtäs laulaen!

A post shared by Maritta Kuula (@marittakuula) on

Siitä on jo aikaa kun kirjoitin teille blogiystäväni, joiden olemassaolo on kyseenalaista sillä eihän näillä Jumalan hylkäämällä sivuilla ole tapahtunut aikoihin juuri mitään. Siksi pyysinkin Global Newsin apuun, toimittajan lehdistön kultakaudelta. Hän tuo teille tiedon sieltä missä tapahtuu – tai no tuo jos muistaa aukaista kameransa ja mennä paikalle! Mutta olkaa onnellisia. Hän on sentään oikea reportteri eikä mikään urheiluselostuksia puskeva tietokoneohjelma!

Sanotaan, että blogia tulisi päivittää tasaisesti. Sehän lukee Raamatussa kuten tiedätte! Just! Tätä blogia ei päivitetä tasaisesti vaan Marx veljesten hengessä: tasaisen epävarmasti verkkaisesti, kahvia juoden, käsiä läpsytellen, huivi päässä!

Mutta nyt kun oikein kaivamalla kaivan, niin löydän jutun juurta, sillä biisit ovat menneet studioon ja niitä miksataan sadan vuoden yksinäisyyden jälkeen. Artisti viettää jälleen unettomia öitä korviensa säästöjä miettien!

Global Newsin lyhyt ja epämääräinen raportti suoraan Helsingin sydämestä. Global tosin ei sano mitään, mutta kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Siinä Ilu Herkman miksaa sivuartistin kappaleita kylmän rauhallisesti! Heikki Tikka ja Janne Lastumäki istuvat takapussipiruina korvat höröllään! Vaan miksi tuo Janne pomppii tuolla tavoin?

Niin ja ei tämä kaikki miksaus tarkoita sitä, että tietäisimme milloin levy julkaistaan! Päinvastoin. On vielä mahdollista heittää homma sikseen, huutaa udestaan kuten teletapit!

No ei nyt sentään, mutta paljon on miksattavaa, masteroitavaa, kansia, videoita, koodeja, ilmoituksia ja muuta mietittävää. Voi olla että ”levy-yhtiön” rahat loppuvat, eksymme matkalle, Jumala heittää kuuman kiven ja Afrikka kutsuu – tai Siperia!

Terveisin,
Sivuartisti