Sinkku ulkona, levy julkaistaan 21.02.

Bing bong -sinkku julkaistiin viikko sitten. Se on esimakua 28.2.2014 julkaistavalta Kuuluisaa sukua – albumilta. Eli viikkoa myöhemmin kuin alunperin suunniteltiin.

Tein Bing bongin mielikuvaharjoitteluksi, avuksi pakkasten ja pimeän sietämiseen. Tiedemiehet sanovat, että pelkästään luonnon katsominen vaikkapa filmiltä rentouttaa ja saa ihmisen voimaan paremmin. Olen myös kuullut, että aivoja voi huijata kiskomalla hymyn naamalleen vaikkei hymyilyttäisi. Olo alkaa parantua ja aivoihin välittyy viesti, että fiilis on ok. Ja niin se kuulemma pian onkin.

Niinpä ajattelin kokeilla mielikuvaharjoittelua musiikkin avulla. Tein kappaleen, joka veisi kuuntelijan aurinkoon kaiken pimeän ja loskan tai pakkasten keskeltä, jossa iho olisi silkkiä, tuuli vieno, aurinko lämmin, ruoka hyvää, vaatteet tyylikkäitä ja ihmiset kauniita! 🙂 Ja niinhän ne pian ovatkin! Tämä pieni positiivisen energian esiinmaanittelu toimii itselläni. Toivotaan, että toimii muillakin!

Tulevalla Kuuluisaa sukua -albumilla tulee olemaan hyvin monelaista musiikkia. Siitä enemmän tuonnempana. Nyt vaan viimeiset oikoluvut, levy painoon ja sitten hengen tuote on maailmalle!

Bing bong Spotifyssä